Compare Listings

Selecteer één van de vragen hieronder om meer te weten te komen over de dienstverlening van LEVEL vastgoed. Indien er andere vragen zijn of ter verduidelijking van een reeds hieronder gestelde vraag/antwoord aarzel niet om contact op te nemen.

Waarin onderscheidt LEVEL zich van de rest?

Focus is een belangrijke kernwaarde. LEVEL focust volledig op het beheer van Uw investering zodat u kunt genieten. Veel partijen doen beheer ‘erbij’, daar geloven wij niet in. Verder voert LEVEL de juiste ‘marketing’ strategie richting uw huurders zodat de relatie tussen de huurder en verhuurder zo goed mogelijk wordt, waardoor U als belegger een hoger rendement kan halen.

Is mijn investering in goede handen?

Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring met vastgoed beheer en ontwikkeling. Daarbij communiceren wij zeer snel en open met zowel de verhuurder als de huurder. Mochten er specifieke zaken aan de hand zijn dan hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk met specialisten (zoals vastgoed-advocaten, bouwkundig ingenieurs, fiscalisten etc.)

Wat is het proces wat gehanteerd wordt door LEVEL?

Indien U het beheer bij LEVEL belegt zal het volgende stappenplan gevolgd worden; Eerst vindt er een bespreking plaats waarbij U de status en Uw wens aangeeft m.b.t. de verschillende panden en hun huurders. Vervolgens maakt LEVEL een afspraak met de huurders en daar zal uitgelegd worden dat er een nieuw contactpersoon is en eventuele lopende zaken worden behandeld. LEVEL rapporteert terug aan U hoe deze afspraken zijn gegaan, vanaf dat moment kunt U écht gaan genieten van uw investering.

Is er een eigen technische dienst van LEVEL?

Wij gaan bij een melding van onderhoud/reparatie altijd zelf op locatie kijken. Kleine (zicht)reparaties zullen we zelf uitvoeren en niet direct een derde partij (loodgieter, elektricien) voor inschakelen. Indien er toch een specialist bij moet komen, dan zorgen wij voor de volledige afhandeling en een scherpe prijs. Uiteraard wordt er in het laatste geval vooraf met U overlegd.

Wat is de contractduur?

Wij gaan ervan uit U een langdurige relatie met ons aangaat. Mocht U om enigerlei reden toch van gedachten veranderen en graag de samenwerking willen verbreken dan houden wij u niet tegen. Met andere woorden: de samenwerking is maandelijks opzegbaar.

Is LEVEL ook een incasso-bureau?

Nee, wij zijn geen incasso-bureau en geloven ook niet in te vroeg opgestarte incasso trajecten. Wij geloven veel meer in een open communicatie en overleg met de huurder (en verhuurder). Uiteraard begeleiden we indien nodig wel incasso-trajecten zodat aan alle voorwaarden voor een juridisch traject voldaan is.

Wat is het exacte tarief wat er gerekend wordt?

Wij rekenen afhankelijk van het door U gekozen pakket een percentage van de huur (excl. BTW) die wij daadwerkelijk hebben kunnen innen. Dus indien wij geen succes hebben, verdienen wij ook niets. Voor het pakket LIGHT rekenen we 5%, voor REGULAR 9% en voor PLUS 12%. Een maatwerk pakket kan een afwijkend percentage hebben.