FAQ'S

Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen

Focus is een belangrijke kernwaarde. Wij focussen volledig op het beheer van uw investering, zodat u kunt genieten. Middels de juiste communicatie met uw huurders zorgen we ervoor dat de relatie tussen de huurder en verhuurder zo goed mogelijk wordt en blijft, waardoor u als belegger een hoger rendement behaalt.

Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring met vastgoed beheer en ontwikkeling. Daarbij communiceren wij zeer snel en open met zowel de verhuurder als de huurder. Mochten er specifieke zaken aan de hand zijn dan hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk met specialisten (zoals loodgieters, elektriciens, schilders, bouwkundig ingenieurs, fiscalisten etc.)

Level is een boutique beheer kantoor. Voorop staan uw wensen en daarop worden de diensten aangepast; maatwerk. Door de persoonlijke aanpak zult u merken dat u voldoende betrokken blijft bij uw portefeuille op een leuke manier.

In alle gevallen vindt er eerst een persoonlijke kennismaking met de verhuurder/eigenaar plaats. Op dat moment stemmen wij de wensen af en volgt er een passend voorstel.  Na een akkoord kan er snel gehandeld worden en zijn alle administratieve en praktische handelingen voor in beheer name meestal binnen 2 weken geregeld.

Bij iedere melding van onderhoud/reparatie gaan we altijd zelf op locatie kijken. Kleine reparaties kunnen direct uitgevoerd worden. Indien er toch een specialist bij moet komen, dan zorgen wij voor de volledige afhandeling en een scherpe prijs.

De keuze is aan u. Óf de huur blijft binnen komen op uw eigen bankrekening, wij krijgen daar een zichtfunctie op voor de rapportages en opvolging. Óf u kiest ervoor dat de huur bij ons binnen komt en wij storten maandelijks naar u af. Beide opties zijn mogelijk.

Wij rekenen afhankelijk van het door u gekozen pakket een percentage van de huur die daadwerkelijk ontvangen is. Dus indien de huur niet betaald is, factureren wij ook niets. Afhankelijk van de grootte van uw verhuurde portefeuille kunnen wij de genoemde percentage’s aanpassen. Graag maken we een afspraak om dit te bespreken

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Frank Hendrikse
Founder Level Vastgoed

E-mail

Uw bericht

Telefoonnummer

Dank voor uw bericht

er wordt spoedig contact met u opgenomen

Kunt u niet wachten?

Bel of email ons gerust op 020-8231216 of info@levelvastgoed.nl

Scroll naar boven